Musikkundervisning

Vil du lære å spille eller synge? Meld deg på vår musikkundervisning. Høstsemesteret koster kun kr. 2200,- og inkluderer ca. 11 uker hvor du hver uke får 35 minutter med privat undervisning og én bandundervisning i måneden. Undervisningen foregår fra mandag til torsdag i Betania Kristiansand.

Aldersgrense: grunnskole og vgs.

Er du interessert i å være med? Ta kontakt nederst på siden

Vokal

Daniel Dahl er til daglig ansatt med sang og musikk i Betania KRS. Han har vært solist i Ansgar Gospel Choir, og studerer til en åpen musikk bachelor på Ansgar Teologiske Høyskole. Daniel har erfaring med å synge i bryllup, konserter og andre arrangementer. Han spilte inn en singel i 2013 med navnet ”Garden”, og har i senere tid spilt inn en ep sammen med bandet Tinypath, hvor han også skrev to av låtene.

Piano

Kornelius Jansen Tønnessen digger musikk og menighet, derfor spiller han ofte piano og trommer i Betania. Det hele startet da ungdomskoret på Flekkerøy trengte en ny trommeslager. Litt senere tok han treårig videregående utdanning på musikklinja i Vågsbygd. Nå studerer han til å bli lektor ved UiA og har deretter planer om å videreutdanne seg innen musikk.

 

Bass

Torbjørn Tveit har spilt elbass i over 16 år og har en master i utøvende rytmisk musikk ved UiA, Institutt for rytmisk musikk. Han er en glad og hyggelig person som liker å undervise og spiller mange ulike sjangre. Torbjørn har bred erfaring med konsert- og studio-oppdrag.

Gitar

Andreas Dahl Knapskog kommer fra Trondheim og studerer 2. året på bachelor i musikk og helse på Ansgar Teologiske Høgskole. Han har tidligere erfaring fra Konsghaug Musikkgymnas, AGC, Touchpoint Kristiansand og spilt en del rundt omkring i menigheter på Sørlandet.

Trommer

Alexander Jonassen er til daglig elev ved Vennesla KV. Han har spilt trommer i 12 år der han bl.a har vært med på innspilling av Tinypath’s EP. Han har reist i både lovsang, og konsert regi.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Kontakt oss

Tlf: 380 24 054
E-post: post(at)betaniakrs.no

Adresse:
Elvegata 10, 4614 Kristiansand

Hør en tale

Mine sider

  • 1