Menighetsmøte 28. april 2021

Grunnet smittesituasjonen i Kristiansand har vi kommet frem til at menighetsmøtet og årsmøtet onsdag 28. april blir heldigitalt. Dette er en ny opplevelse for oss, og sikkert for mange av dere også. Ønsker du å delta, men syntes dette med digitale møter er vanskelig? Under er det beskrivelse av hvordan du blir med i møtet, og Linn Marita (97645678) og Line (47332181) er tilgjengelig for å hjelpe hvis du lurer på noe.

1. Klikk på denne linken for å komme til møtet: Menighetsmøte og årsmøte
2. Får du spørsmål om å laste ned appen/programmet, så gjør det. Når programmet er lastet ned, trykk på Launch Meeting hvis du ikke automatisk kommer inn i møtet.
3. Når du kommer inn i møtet blir du satt i et venterom. Du blir sluppet inn så snart som mulig.

Har du ikke vært med på dette før, kan du gjerne prøve steg 1 og 2 allerede i dag. I stedet for å bli satt i venterom, får du bare beskjed om at møtet ikke har startet.

Avstemming blir gjort direkte i møtet og er helt anonym. Det er dessverre bare mulig med en stemme pr. enhet, så om dere er flere som deltar sammen, kan dere bruke en enhet til video og lyd, og ha de andre koblet på møtet til avstemming er ferdig.

Vedlagt finner du årsrapport og saksliste (se bort i fra tidligere informasjon om digital avvikling)

Håper dette er en grei løsning for alle, og at vi snart kan sees igjen i Betania. Koselig hvis flest mulig har kamera på under møtet slik at vi får sett hverandre.

Påmelding (fysisk møte i Betania):

Påmelding (digitalt møte):

Se menighetsmøte her:

Har du innspill som du ønsker skal bli lest opp på menighetsmøtet? Send mail til post@betaniakrs.no så vil ordstyrer ta hånd om dette.

Avstemning (åpner 28. april 2021 kl 19:00)

Endring i vedtektene, 2. gangs avstemning

Nytt medlem i lederrådet