Her kan du melde deg inn som medlem i Betania!

Hver søndag kl 17:00 har vi møte for hele familien, som regel med søndagsskole for barna. Du er hjertelig velkommen på søndagsmøtene, og det er her hele menigheten samles. I møtene er det gjerne sang og musikk, og tale om livet med Jesus Kristus og Guds Ord.

Du kan komme til Betania for å bli kjent med Jesus, bli inspirert, få venner og et bli med i et godt og trygt fellesskap. Noe av det som gjør en menighet så spennende er at du også kan få utfolde deg og bruke dine gaver og talenter i Guds rike. Har du lyst til å bli med i en tjeneste trenger vi alltid flere folk.

Se hva du kan bli med på i Betania. Husk – du er alltid hjertelig velkommen!

Koret Exodus

Exodus er et kor for alle som er glade i å synge. Aldersgruppen er fra 25 til 60, og reportoaret er alt fra salmer og lovsanger, til herlig tradisjonell gospel.

Koret ledes av Tom Jarle Istad Kristiansen

Øvelser annenhver torsdag kl. 19:00

One80 Club (junior)

Annenhver fredag kl. 18.00.-19.30 er det One80 Club i kjelleren i Betania.

Det er for alle i 5.-7. klasse. Gratis inngang, men lurt å ha med penger til kiosk. På samlingene har vi gjerne en andakt, og masse gøye aktiviteter.

Ten-sing (Ungdom)

Ten-sing er menighetens ungdomsarbeid. Ten-sing øver hver lørdag 18.30-21.00.

Ungdomskor for alle i alderen 13-19 år. Gjennom ulike aktiviteter som kor, band og teknikk får ungdommene mulighet til å utfolde seg i et kristent miljø. Ten-sing er en plass der alle kan være seg selv, og ha det gøy sammen i et kreativt miljø.

Opplysninger om det som skjer finner du på Facebook på Betania Ten-sing.

Tirsdagstreff

Annenhver tirsdag (partallsuker) kl. 11:30 er det Tirsdagstreff i Betania. Det er sang og musikk, andakt og bevertning.

Vi får ofte gjester på besøk for å forkynne. Følg med på kalenderen til høyre for å se hvem som kommer på neste treff.

Søndagsskolen

Søndagen i Betania er for hele familien, og vi har egen søndagsskole for barna, med andakt, sang, leker, konkurranser og kveldsmat.

Som regel har vi et tema, med en storsamling og en med smågrupper og aktivitet. Samlingene utfyller hverandre. Dette gjør vi for at barna skal få bedre forståelse over emnet og lære enda mer!

Søndagsskolen er delt i flere aldersgrupper.

Søstermisjonen

Søstermisjonen samles en torsdag i måneden kl. 18:00.

Her får du rapporter fra misjonsmarken, hyggelig fellesskap og mulighet til å gi evangeliet til andre verdensdeler. Du er hjertelig velkommen!

Tentro

Vi vil at ungdommene skal få et ekte og levende møte med kristen tro. På Tentro møter du engasjerte ledere som er opptatt av å se og bli kjent med den enkelte. Du vil lære om Jesus, Bibelen og aktuelle temaer, i tillegg til å høre vitnesbyrd fra ungdommene i menighetene. Gjennom turer, aktiviteter og fellesskap blir tentroene godt kjent med hverandre.

Bønn og lovsang

Vi har bønnemøter hver mandag kl.19.00. Et møte hvor vi søker Jesus gjennom bønn og lovprisning.

Vi ønsker at dette møte skal bygge fellesskapet og oppleve Guds nærvær. Bønn- og lovsangsmøtet er for alle generasjoner.