Seminar Oddvar Søvik

Lørdag 20. oktober holder Oddvar Søvik seminar i Betania Kristiansand om å være hverdagsvitner for Jesus. Seminaret er gratis!

Oddvar Søvik vil gjennom tre dager undervise i evangelisering gjennom temaet “Hverdagsvitner for Jesus”. I tillegg til å tale på søndagsmøtene 14. og 21. oktober, vil det være et seminar lørdag 20. oktober kl. 11.00. Seminaret er gratis!

Program:
Søndag 14. oktober kl 17:00: Hvorfor skal vi vitne om Jesus?

Lørdag 20. oktober – seminar
11:00 Hvordan vitne om Jesus?
12:00 Lunsj
13:00 Hva med ditt personlige vitnesbyrd?
14:00 Hvordan møte innvendinger mot troen?

Søndag 21. oktober kl 17:00: Hva skal vi vitne om?

Om Oddvar Søvik:
Oddvar Søvik er utdannet teolog fra Menighetsfakultet. Han har vært skoleungdomsprest på Sørlandet, landsungdomssekretær og evangeliseringsleder i Indremisjonsselskapet og pastor i Kristiansand og Bryne menigheter i Den evangeliske lutherske frikirke. Før han ble pensjonert i 2012, var han forsamlingsleder i Normisjon Mandal og områdeleder i Agder. Nå virker han som
frilanser og tar forkynner- og undervisningsoppdrag både nasjonalt og internasjonalt.

Han har skrevet flere bøker, bl.a. om bønn, Den hellige ånd og evangelisering. Boken Bønn framfor alt har vært en bestselger og har kommet i fire opplag. Mange vil også kjenne ham fra flere humorbøker fra kirke og kristenliv. Han har også i flere år vært opptatt av Likkledet i Torino som han selv fikk se i 2010. Senere skrev han en liten bok om det og har holdt foredrag over hele landet om dette forunderlige kledet som stadfester evangelienes beretninger om Jesu død og oppstandelse.

Arrangement Facebook