Konsert: Øyvind «Elg» Elgenes

Blå Kors Kristiansand inviterer til konsert med Øyvind Elgenes i Betania Kristiansand, hvor overskuddet i sin helhet er øremerket hjelpeaktivitet for barn og unge i byen som lever i fattigdom.
Øyvind Elgenes, bedre kjent som ELG i Dance With a Stranger, fikk en mektig oppsving etter deltakelse i TV2 suksessen «Hver Gang Vi Møtes». ELG har gjennom flere ti-år bergtatt sitt publikum med sin fantastiske stemme og sterke formidlingsevne.
Vi lover flott musikk fra Øyvind Elg, der vi samtidig fokuserer på mulighetene, håpet og kraften som får mennesker med håpløse erfaringer til å endre kurs og en ny retning i livet. Visjonen «Med hjerte, kunnskap og kraft skaper Blå Kors mulighet for mestring og mening» vil være rammen for det som formidles denne kvelden.
Dessverre viser statistikken at 1 av 10 i regionen vår sliter med rus, noe som tilsvarer at to til tre barn i hver skoleklasse går hjem til rus daglig. I tillegg vet vi at omlag halvparten av rusavhengige pasienter faller tilbake til et liv i aktiv rus etter endt behandling.
Denne kvelden vil vi i Blå Kors fokusere på det positive – varmen, omsorgen og tryggheten – som skaper muligheter for mestring og mening for den enkelte. Mange trenger hjelp, og ved å kjøpe billett er du med på å støtte arbeidet.
Tusen takk til alle dere som er med oss, og hjertelig velkommen til en musikalsk og meningsfull konsertaften i Betania.