Oppdateringer fra Nord-Thailand!

Her kommer en kort oppdatering fra oss her i Nord-Thailand.

Det har skjedd mye de siste tre ukene. For to uker siden døpte vi en Shan-mann som ble kristen i begynnelsen av mai. Se bilder og litt video nedenfor.
For en uke siden dro vi til en landsby et godt stykke oppe i fjellene. En pastor hadde kontaktet Måkham og fortalt at det var noen kristne der som ønsket oppfølging. Vi dro i tro, med kun en enkel veibeskrivelse og et navn. Da vi kom til landsbyen, spurte vi om noen kjente til navnet vi hadde. Først sa de nei, men etter hvert viste det seg at de var venner på Facebook. De fikk tak i dem via Messenger, og de skulle komme og møte oss. Mens vi ventet, delte vi evangeliet med dem vi møtte.
Da vi endelig traff personen vi hadde navnet på, viste han oss gjennom en gjørmete vei i rundt ti minutter. Vi måtte også kjøre opp og ned bratte bakker til appelsingården de bodde i. Jeg tenkte: «Håper det ikke regner nå, for da kan vi lett bli værende i denne appelsingården langt oppe i fjellene i natt.»
Da vi ankom, ble vi tatt imot av omtrent 20 personer. Syv av dem var kristne, men de hadde ikke hatt kontakt med andre kristne siden de kom til Thailand for over et år siden. Vi oppmuntret dem og planlegger å besøke dem igjen, selv om det er et godt stykke unna der vi bor.
Da vi dro, begynte det å øsregne akkurat idet vi kom oss ut fra gården og de bratte bakkene. Vi var takknemlige for at vi kom oss ut i tide. Vi følte virkelig Guds ledelse og hjelp denne kvelden.
I dag hadde vi nesten femti barn på lørdagsskolen vår. De var fulle av energi og veldig takknemlige for skolen. En jente på rundt 13-14 år kom også i dag, og vi fikk vite at hun har leukemi. Hun bor alene med moren i en av appelsingårdene, og de er veldig fattige. Vær gjerne med og be for denne jenta!

For gaver til prosjektet, bruk Vipps 770203.

For støtte til oss som familie, bruk Vipps 900 90 354.