Bente Hinz fra OM Norge

Bente Hinz fra OM Norge taler i Betania Kristiansand søndag 27. oktober kl. 17:00.

Bente er vokst opp i DFEF, nærmere bestemt i Lyngdal, og har vært på barne-, junior- og ungdomsleirer på Solstrand helt siden hun var ei lita jente. Gift med en fantastisk mann fra Danmark, og sammen har de tre gutter på snart 10, 14 og 15 år. I sommer flyttet de fra Lyngdal til Slettheia ettersom Gud viste dem det.

OM (Operasjon Mobilisering) er en global og tverrkirkelig misjonsbevegelse som ønsker å nå ut til dem som enda ikke har hørt evangeliet om Jesus. De jobber sammen med lokale menigheter, og hvis det ikke er noen menighet der de reiser, starter de nye menigheter. OM har 5000 fulltidsmedarbeidere i ca 110 land. Alle som jobber i OM-bevegelsen jobber frivillig og får lønn gjennom gaver fra menigheter, venner og familie.

Bente brenner for misjon, og som 19-åring reiste hun til India gjennom OM Norge. Der ble hun i 9 år. I senere tid har hun ledet mange misjonsturer til India, Polen, Mongolia og Moldova. Nå jobber hun som landsleder for OM Norge, og har gjort det siden sommeren 2018.

Da hun jobbet med misjon i India som 19-åring, fikk hun være med på mye forskjellig. Alt fra å gå fra dør til dør med bibler og kristne bøker i en bokbag, undervise i drama og gitar, starte opp og lede et musikkteam med kun jenter fra ulike stater i India (snakker ulike språk), til å forkynne evangeliet om frelsen i Jesus gjennom konserter, dukketeater og drama, og vitnesbyrd. Hun studerte også hindi, som er hovedspråket av de viktigste 13 språkene i landet (finnes 1300 ulike språk og dialekter i tillegg).

Visjonen til OM er dette: De vil se levende fellesskap av Jesus etterfølgere blant de minst nådde! De ønsker også å inspirere og trene menigheter til misjon ute og hjemme blant innvandrere.