Program til Jesus Festivalen 2024!

Programmet for Jesusfestivalen 2024 er endelig på plass! Vi ser virkelig frem til denne spennende tiden sammen, og oppfordrer alle til å invitere venner og familie – inngangen er gratis.

Årets tema, «Vekkelse – eller undergang?», utforsker det presserende spørsmålet om Vestens skjebnetid, med fokus på muligheten for en vekkelse som kan endre kursen.

Programmet inneholder en rekke inspirerende arrangementer, inkludert en filmvisning av «Songen om livet – Bilder och budskap ur Frank Mangs’ liv,» med innledning ved Per-Arne Imsen. Videre vil vi utforske temaer som historiske vekkelser, den vestlige sivilisasjonens fremtid, og betydningen av kristendommen i Norges historie.

Vi vil også ha anledning til å høre fra evangelister om viktigheten av vekkelse i både samfunnet og menighetene, samt utforske spørsmål om Israel og de siste tider. Dessuten vil vi undersøke hvordan impulser fra vekkelsesområder og innvandrermenigheter kan berike vårt fellesskap, etterfulgt av bønn for vår nasjon og verden.

Gjennom arrangementer som «Her står kampen om Norges sjel» og «Et annerledes folk» vil vi dykke inn i temaer som utfordrer oss til å være en motkultur i verden og å leve ut vår tro på en autentisk måte.

Vi gleder oss til å utforske disse viktige spørsmålene sammen under Jesusfestivalen 2024, og vi håper å se deg der!

Gjerne besøk: https://jesusfest.no/ for mer info